fbpx

Rollemodeller og ambassadører

 

Her på siden deler ordblinde, der allerede har startet en virksomhed, ud af deres erfaringer. Derudover deler vi her relaterede historier fra eksperter, iværksætter, investestorer og udviklere.

Ordblinde iværksættere #1: “Annas Fiskekasser”

Anna er opvokset i Thy, hvor familien har været i fiskebranchen i 50 år. Anna startede karrieren som modedesigner, men indså at hun havde en kærlighed til the family business, som hun ikke kunne løbe fra. 

Ordblinde iværksættere #2: “Kabeltromlen”

“Jeg tror at min ordblindhed, er skyld i, at jeg er selvstændig i dag” siger Palle Enggaard Top der ejer den bæredygtige møbelvirksomhed Kabeltromlen. Siden Palle i 2019 besøgte Løvens Hule, og fik en investor med ombord, er det gået stærkt. Kabeltromlen er kommet ind på nye markeder og har udvidet sit koncept. 

Ordblinde Iværksættere #3: Rosa Faizzad

For få år siden besluttede Rosa Faizzad at sætte sin store interesse for kjoledesign i føresædet, og gøre det til sin karrierevej. Nu vælger mange prominente mennesker hendes kreationer, når de skal ses på den røde løber, i ind og udland.

Videohilsen fra Christian Stadil 

Nogle af jer kender måske Christian Stadil som dommer i Løvens Hule, til daglig er han CEO for Thornico, der er et konsortium med over 100 virksomheder under sig.  Denne hilsen var en del af den første Styrk Dine Styrker kick-off event.

Bliv involveret

Kontakt os, og fortæl hvordan du – eller den organisation du repræsenterer, kan støtte op om at skabe eksponering for projektet eller bedre iværksættermuligheder for ordblinde.

 

SDS rollemodel
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn
Hvordan vil du kunne støtte op om Styrk Dine Styrker? (valgfrit: du kan også sende os lyd/video)

Maximum file size: 1000MB

Giv tilladelse

Kontaktperson

Morten Hammershøy Kølln

Senior projektleder

e: morten@dkiv.dk

t: 22495863

Skip to content