fbpx
partnereVores

Tietgenfonden

 

“Alle kan noget, og nogle kan rigtig meget mere, når de sættes i de rette rammer. Projektet bliver berigende for den enkelte deltager og en gevinst for samfundet med mere virkelyst og vækst. Danmark har brug for at en ny fortælling om neurodiverse iværksættere!”

 

 – Christine Paludan-Müller, uddelingschef

Ordblindeforeningen

 

Ingen kender målgruppen og deres behov bedre end Ordblindeforeningen. De bidrager med uvurderlig ekspert viden, og er også dybt involveret i nedenstående forskningsprojekt.

Danske Iværksættere

 

Planlægning-  og design af uddannelsesforløbet udføres af Danske Iværksættere.

Startup Advice

 

Oluf C. Lund (fra Startup Advice), der har mange års erfaring med at arbejde med ordblinde i iværksætter-kontekst, er konsulent på projektet.

 

Forskningsprojekt

Der bliver udført et forskningsprojekt sidenløbende med, og på baggrund af, “Styrk Dine Styrker”. Kim Klyver (SDU) og Laurine Keller(DTU) er hovedkræfterne bag undersøgelsen.

 

 

 
 
NOTA

 

Nota er det nationale bibliotek og videnscenter for mennesker med læsevanskeligheder. Notas online bibliotek indeholder titler som er gjort tilgængelige for brugere med dokumenteret syns- eller læsehandicap, som f.x. ordblindhed. Derudover hjælper Nota os med at nå ud til målgruppen for vores uddannelsesforløb.

Skriv sikkert

Stefan Hühner vandt i 2023 ordblindeprisen for “Skriv Sikkert”, der er en hjemmeside der gratis stiller digitale hjælpemidler til rådighed for ordblinde. Stefan har videreudviklet nogle af værktøjere, til den del af denne hjemmeside, kun deltagerne har adgang til.

 

 
Cliarly

 

Cliarly er et gratis ‘tekst til tale’ værktøj, der kan downloades her.

 

Efter installation vil du kunne få læst tekst på hjemmesider læst højt, ved at trykke ‘option + q” på en Mac, eller ‘Windows key + q” på PC.

 

Bliv involveret

Kontakt os, og fortæl hvordan du – eller den organisation du repræsenterer, kan støtte op om at skabe eksponering for projektet eller bedre iværksættermuligheder for ordblinde.

 

SDS rollemodel
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn
Hvordan vil du kunne støtte op om Styrk Dine Styrker? (valgfrit: du kan også sende os lyd/video)

Maximum file size: 1000MB

Giv tilladelse

Kontaktperson

Morten Hammershøy Kølln

Senior projektleder

e: morten@dkiv.dk

t: 22495863

Skip to content